Siirry suoraan sisältöön

tapahtumapäivystys

ambulanssi + henkilökunta

Meillä on resurssit tarjota kaksi hoitotasoisesti varusteltua ja miehitettyä ambulanssia. Lisäresurssina voimme tarvittaessa hyödyntää vara- autoamme, joka on myös varusteltu hoitotasoisesti.

Räätälöimme tuotettavan ensihoitopalvelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti jokaisen tapahtuman omat erityispiirteet huomioiden. Ensihoitopäivystys kattaa kaikenlaiset tapahtumapäivystykset paikallisista tapahtumista kansainvälisiin suurtapahtumiin niin moottoriurheilun, erilaisten urheilulajien, markkinoiden, festivaalien sekä harrastepäivien tai pelien ensihoidolliseen turvaamiseen. Mikäli tapahtuma vaatii lääkärin, toimimme linkkinä lääkärin ja tapahtumajärjestäjän välillä.

Kiireetön sairaankuljetus

Kelan korvaamat potilaskuljetukset

Kiireetön sairaankuljetus tarkoittaa kiireellisen ensihoidon ulkopuolisia tehtäviä, eikä kuuluu hätäkeskuksen alaiseen toimintaan. Tällaisia kiireettömiä tehtäviä voivat olla hoitolaitosten väliset siirrot sekä kodin ja hoitolaitoksen väliset kuljetukset. Kiireettömiä tehtäviä ovat myös polikliiniset saattotehtävät aikavaratulle lääkärikäynnille tai tutkimuksiin. Kiireettömän sairaankuljetuksen asiakkaalla voi olla esimerkiksi kotona paljon portaita, koti hissittömässä kerrostalossa, jalat eivät kanna tai jokin muu fyysinen rajoite tai muistisairaus. Ensihoitajamme kantavat asiakkaan kerroksista kantotuolilla tai hakevat ambulanssin paareilla sisätiloista. Toimimme tarvittaessa myös saattajana tehtävällä. Kiireettömän kuljetuksen voit tilata ennakkoon jo hyvissäajoin. Kiireettömistä sairaankuljetuksen palveluista asiakkaaltamme veloitetaan vain Kelan omavastuuosuus. Kiireellisissä tilanteissa tulee aina soittaa 112

Henkilöstövuokraus

Terveydenhuollon ammattilaiset

Yrityksemme vuokraa terveydenhuollon ammattilaisia erilaisiin tehtäviin niin julkiselle-, yksityiselle- kuin kolmannellekin sektorille vastaamalla haasteeseen henkilöstön saatavuudessa. Viimeisin merkittävä sopimuskumppanimme henkilöstövuokrauksen saralla on Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä, jolle vuokrasimme terveydenhuollon ammattilaisia koronarokotuksiin vuonna 2022.