Siirry suoraan sisältöön

Tarinamme

Uuden alussa

Yli 30 vuoden kokemus ensihoidon palvelutuotannosta

Lahden Ensihoitopalvelu Oy (ennen Hartola Sysmä sairaankuljetus) on perustettu 1984 Hartolassa pieneksi perheyritykseksi. Yritys tuotti alkuaikoina taksipalveluita, mutta liiketoiminta laajeni sairaankuljetuksen toimialalle vuonna 1989. Siitä saakka yritys on tuottanut hyvämaineista ja laadukasta ensihoitopalveluita kunnille sekä sairaanhoitopiirille. Yritys on tuottanut akuutin ensihoidon ohella myös kiireetöntä sairaankuljetusta sekä yleisötapahtumien ensihoitopäivystystä. Sopimus akuutista ensihoidosta loppui Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän kanssa vuoden 2020 lopussa.

Uudet yrittäjät ja uudet tuulet

Marraskuussa 2021 toteutui yrityskauppa, jossa aiemmat omistajat Jukka Elfvengren sekä Juhani Korhonen myivät Lahden Ensihoitopalvelu Oy:n koko osakekannan uusille yrittäjille, yrityksen vanhoille työntekijöille Maria Salovaaralle sekä Miina Harmaalalle. Miina ja Maria ovat jatkaneet yritystoimintaa sivutoimisena kiireettömän sairaankuljetuksen sekä erilaisten yleisötapahtumien ensihoitopäivysten saralla. Uutena liiketoiminnan muotona on tullut terveydenhuollon ammattilaisten vuokraus. Liiketoiminnan kehitys on aktiivisen pohdinnan alla. Molemmat yrittäjät toimivat tällä hetkellä päätoimessaan hoitotason ensihoitajana Päijät-Hämeen Hyvinvointialueella (2023->)

”Haluamme pitää yllä laadukasta ja yksilöllistä palvelutuotantoa sekä korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaat arvostavat meidän palvelulupausta laadukkaasta palvelusta jolla on hyvä saatavuus”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miina Harmaala

Toimitusjohtaja

Sairaanhoitaja YAMK,
hoitotason ensihoitaja

Sysmästä kotoisin oleva Lahtelainen, yhden pienen pojan äiti.

Maria Salovaara

Hallituksen puheenjohtaja

Sairaanhoitaja AMK,
hoitotason ensihoitaja

Helsingistä kotoisin oleva Padasjokelainen. Kahden nuoren miehen ja yhden nuoren naisen äiti.
Pitkän linjan VPK- aktiivi